آرشیو دی ماه 1400

بروز بمانيد

تثبيت كننده ولتاژ چيست - چرا به آن نياز داريم، چگونه كار مي كند، انواع و كاربردها

۱۲ بازديد ۰ نظر

استفاده از تثبيت كننده هاي ولتاژ به يك نياز براي هر خانه تبديل شده است.فروش استابلايزر در حال حاضر با عملكرد و كاركردهاي متفاوت در دسترس هستند. آخرين پيشرفت‌ها در فناوري مانند تراشه‌هاي ريزپردازنده و دستگاه‌هاي الكترونيكي قدرت، نحوه مشاهده تثبيت‌كننده ولتاژ را تغيير داده‌اند. آنها اكنون كاملاً خودكار، هوشمند و داراي تعداد زيادي عملكرد اضافي هستند. آنها همچنين واكنش فوق العاده سريعي به نوسانات ولتاژ دارند و به كاربران خود اجازه مي دهند تا ولتاژ مورد نياز را از راه دور تنظيم كنند، از جمله عملكرد شروع / توقف براي خروجي.

 
تثبيت كننده ولتاژ چيست؟تثبيت كننده ولتاژ يك دستگاه الكتريكي است كه براي ارائه ولتاژ خروجي ثابت به بار در پايانه هاي خروجي آن صرف نظر از هرگونه تغيير/نوسان در ورودي يعني منبع ورودي استفاده مي شود.
هدف اصلي فروش استابلايزر محافظت از وسايل الكتريكي/الكترونيكي (به عنوان مثال - واحد تهويه مطبوع، يخچال، تلويزيون و غيره) در برابر آسيب احتمالي ناشي از نوسانات ولتاژ، ولتاژ بيش از حد و شرايط تحت ولتاژ است.
انواع مختلف تثبيت كننده هاي ولتاژ
 

تثبيت كننده ولتاژ با نام AVR (تنظيم كننده ولتاژ خودكار) نيز شناخته مي شود. فروش استابلايزر تنها محدود به تجهيزات خانه / اداري نيست كه منبع تغذيه از خارج هستند. حتي كشتي‌هايي كه داراي ترتيب منبع تغذيه داخلي خود به شكل آلترناتورهاي ديزلي هستند، براي ايمني تجهيزات خود به شدت به اين AVRها وابسته هستند.

https://www.moglix.com/electricals/power-generation-transformers/stabilizers/211521500

انواع مختلفي از تثبيت كننده هاي ولتاژ موجود در بازار را مي بينيم. تثبيت كننده هاي ولتاژ اتوماتيك آنالوگ و ديجيتال در بسياري از كارخانه ها در دسترس هستند. با تشكر از افزايش رقابت و افزايش آگاهي براي وسايل ايمني. فروش استابلايزر ممكن است بر حسب نوع كاربرد، تك فاز (خروجي 220-230 ولت) يا سه فاز (خروجي 380/400 ولت) باشند.كيان صنعت تنظيم خروجي تثبيت شده مطلوب به روش باك و بوست كه توسط مدار داخلي آن انجام مي شود انجام مي شود. تثبيت كننده هاي ولتاژ سه فاز در دو مدل مختلف يعني مدل هاي بار متعادل و مدل هاي بار نامتعادل موجود هستند.
آنها در رتبه بندي و محدوده هاي مختلف KVA نيز موجود هستند. يك تثبيت كننده ولتاژ با محدوده معمولي مي تواند ولتاژ خروجي تثبيت شده 200-240 ولت با بوست باك 20-35 ولت را از تغذيه ولتاژ ورودي از 180 ولت تا 270 ولت تضمين كند. در حالي كه فروش استابلايزر مي تواند ولتاژ خروجي تثبيت شده 190-240 ولت را با يك بوست 50-55 ولت از ولتاژ ورودي از 140 ولت تا 300 ولت تضمين كند.
آنها همچنين براي طيف گسترده اي از كاربردها مانند تثبيت كننده ولتاژ اختصاصي براي واحدهاي كوچك مانند تلويزيون، يخچال، اجاق هاي مايكروويو تا يك واحد بزرگ براي كل لوازم خانگي در دسترس هستند.
تثبيت كننده هاي ولتاژ فعلي علاوه بر عملكرد اصلي تثبيت كننده، داراي بسياري از ويژگي هاي مفيد اضافي مانند حفاظت اضافه بار، سوئيچينگ ولتاژ صفر، حفاظت از تغييرات فركانس، نمايشگر قطع ولتاژ، تسهيلات شروع و توقف خروجي، راه اندازي دستي/خودكار، قطع ولتاژ و غيره هستند. .
فروش استابلايزر دستگاه هاي بسيار كارآمد انرژي هستند (با راندمان 95-98٪). آنها برق بسيار كمتري مصرف مي كنند كه معمولاً 2 تا 5 درصد حداكثر بار است.
چرا به تثبيت كننده هاي ولتاژ نياز داريم؟ - اهميت آنتمام دستگاه هاي الكتريكي/الكترونيكي به گونه اي طراحي و ساخته شده اند كه با يك منبع ولتاژ معمولي كه به عنوان ولتاژ عملياتي نامي شناخته مي شود، با حداكثر بازده كار كنند. بسته به حد عمليات ايمن طراحي شده، محدوده كار (با بازده بهينه) يك دستگاه الكتريكي/الكترونيكي ممكن است به ± 5٪، ± 10٪ يا بيشتر محدود شود.
به دليل بسياري از مسائل، منبع ولتاژ ورودي كه ما دريافت مي كنيم هميشه تمايل به نوسان دارد و در نتيجه منبع ولتاژ ورودي دائما متغير است. اين ولتاژ متغير عامل اصلي كاهش راندمان دستگاه و همچنين افزايش نرخ خرابي آن است.


مشكلات ناشي از نوسانات ولتاژ

به ياد داشته باشيد، هيچ چيز براي يك دستگاه الكتريكي/الكترونيكي مهمتر از يك منبع تغذيه فيلتر شده، محافظت شده و پايدار نيست. يك منبع ولتاژ صحيح و تثبيت شده بسيار مورد نياز است تا دستگاه بتواند عملكرد مورد نظر خود را به بهترين شكل انجام دهد. اين تثبيت كننده ولتاژ است كه تضمين مي كند كه دستگاه بدون توجه به نوسانات، ولتاژ مورد نظر و تثبيت شده را دريافت مي كند. بنابراين فروش استابلايزر يك راه حل بسيار كارآمد براي كساني است كه مي خواهند عملكرد بهينه داشته باشند و از دستگاه هاي خود در برابر اين نوسانات ولتاژ غيرقابل پيش بيني، نويز و نويز موجود در منبع تغذيه محافظت كنند.

 

مانند UPS، تثبيت كننده هاي ولتاژ نيز دارايي براي محافظت از تجهيزات الكتريكي و الكترونيكي هستند. نوسانات ولتاژ صرف نظر از اينكه در كجا زندگي مي كنيد بسيار رايج است. نوسانات ولتاژ ممكن است دلايل مختلفي مانند خطاهاي الكتريكي، سيم كشي معيوب، صاعقه، اتصال كوتاه و غيره داشته باشد.
اثرات ولتاژ مداوم/ تكرارشونده بيش از حد به لوازم خانگيممكن است باعث آسيب دائمي به دستگاه متصل شود.ممكن است باعث آسيب به عايق سيم پيچ شود.ممكن است منجر به اختلال غير ضروري در بار شودممكن است منجر به گرم شدن بيش از حد كابل يا دستگاه شود.ممكن است عمر مفيد دستگاه را كاهش دهداثرات زير ولتاژ مداوم / مكرر در لوازم خانگيممكن است منجر به خرابي تجهيزات شود.ممكن است باعث كاهش راندمان دستگاه شود.دستگاه در برخي موارد ممكن است ساعت هاي بيشتري طول بكشد تا همان عملكرد را انجام دهد.ممكن است عملكرد دستگاه را كاهش دهد.ممكن است دستگاه را به كشيدن جريان هاي بزرگ سوق دهد كه ممكن است باعث گرم شدن بيش از حد شودتثبيت كننده ولتاژ چگونه كار مي كند؟ - اصل كاري Buck and Boost Operationكار اصلي يك فروش استابلايزر انجام دو عملكرد ضروري يعني عملكرد Buck و Boost است. عملكرد Buck and Boost چيزي نيست جز تنظيم يك ولتاژ ثابت از ولتاژ بيش از حد و تحت شرايط ولتاژ. اين عملكرد Buck and Boost ممكن است به صورت دستي با كمك كليدهاي انتخابگر يا به طور خودكار با كمك مدارهاي الكترونيكي اضافي انجام شود.
عملكرد اصلي يك تثبيت كننده ولتاژ

در شرايط ولتاژ بيش از حد، تابع Buck كاهش لازم از شدت ولتاژ را انجام مي دهد. به طور مشابه، در شرايط تحت ولتاژ، عملكرد Boost شدت ولتاژ را افزايش مي دهد. ايده هر دو عملكرد به طور كلي حفظ ولتاژ خروجي يكسان است.
تثبيت ولتاژ شامل اضافه يا تفريق ولتاژ از منبع ولتاژ اوليه است. براي انجام اين عملكرد، تثبيت كننده هاي ولتاژ از يك ترانسفورماتور استفاده مي كنند كه در پيكربندي هاي مختلف مورد نياز به رله هاي سوئيچينگ متصل است. تعداد كمي از فروش استابلايزر از ترانسفورماتورهايي استفاده مي كنند كه داراي ضربه هاي مختلف روي سيم پيچ آن براي ايجاد اصلاحات مختلف ولتاژ هستند، در حالي كه تثبيت كننده هاي ولتاژ كمي (مانند تثبيت كننده ولتاژ سروو) داراي ترانسفورماتور خودكار براي ارائه محدوده مورد نظر اصلاح هستند.
عملكرد Buck and Boost چگونه در تثبيت كننده ولتاژ كار مي كندبراي درك بهتر هر دو مفهوم، آن را به توابع جداگانه تقسيم مي كنيم.
عملكرد Buck در يك تثبيت كننده ولتاژنمودار مدار عملكرد باك در تثبيت كننده ولتاژ


تفريق ولتاژ در تابع باك تثبيت كننده ولتاژ

مدار سوئيچينگ در فروش استابلايزر وجود دارد. هر زمان كه ولتاژ بيش از حد را در منبع اصلي تشخيص دهد، اتصال بار به صورت دستي/ خودكار به پيكربندي حالت "Buck" با كمك سوئيچ ها / رله ها منتقل مي شود.
عملكرد تقويت در يك تثبيت كننده ولتاژ

 

شكل بالا اتصال يك ترانسفورماتور را در عملكرد "Boost" نشان مي دهد. در تابع Boost، قطبيت سيم پيچ ثانويه ترانسفورماتور به گونه اي متصل مي شود كه ولتاژ اعمال شده به بار حاصل از افزودن ولتاژ سيم پيچ اوليه و ثانويه باشد.
ولتاژ به عملكرد تقويت كننده تثبيت كننده ولتاژ اضافه مي كند

چگونه پيكربندي Buck and Boost به طور خودكار كار مي كند؟كيان صنعت در اينجا يك نمونه از تثبيت كننده ولتاژ 02 است. اين تثبيت كننده ولتاژ از 02 رله (رله 1 و رله 2) براي تامين برق تثبيت شده AC براي بار در شرايط ولتاژ بيش از حد و تحت ولتاژ استفاده مي كند.
نمودار مدار عملكرد باك و تقويت خودكار در تثبيت كننده ولتاژ

در نمودار مدار تثبيت كننده ولتاژ 02 مرحله اي (تصوير شده در بالا)، رله 1 و رله 2 براي ارائه تنظيمات Buck و Boost در شرايط مختلف نوسان ولتاژ يعني ولتاژ بيش از حد و ولتاژ كمتر استفاده مي شود. به عنوان مثال - فرض كنيد ورودي ac 230 ولت AC و خروجي مورد نياز نيز 230 ولت AC ثابت است. حال اگر تثبيت كننده +/- 25 ولت Buck & Boost داريد، به اين معني است كه فروش استابلايزر شما مي تواند ولتاژ ثابت مورد نظر (230 ولت) را بين 205 ولت (زير ولتاژ) و 255 ولت (ولتاژ بيش از حد) منبع AC ورودي به شما ارائه دهد. .
در تثبيت كننده هاي ولتاژ كه از ترانسفورماتورهاي ضربه خورده استفاده مي كنند، نقاط ضربه بر اساس مقدار ولتاژ مورد نياز براي كم كردن يا تقويت انتخاب مي شوند. در اين مورد، ما محدوده هاي ولتاژ متفاوتي براي انتخاب داريم. در حالي كه در استابلايزرهاي ولتاژي كه از ترانسفورماتورهاي خودكار استفاده مي كنند، از موتورهاي سروو همراه با كنتاكت هاي لغزنده براي به دست آوردن مقدار ولتاژ مورد نياز براي باك يا تقويت استفاده مي شود. تماس كشويي ضروري است زيرا ترانسفورماتورهاي خودكار فقط يك سيم پيچ دارند.
انواع تثبيت كننده هاي ولتاژتثبيت‌كننده‌هاي ولتاژ كه در ابتدا به‌صورت دستي كار مي‌كردند/سوئيچ انتخابگر به بازار آمدند. اين نوع فروش استابلايزر از رله هاي الكترومكانيكي براي انتخاب ولتاژ مورد نظر استفاده مي كردند. با پيشرفت تكنولوژي، مدارهاي الكترونيكي اضافه شده به وجود آمدند و تثبيت كننده هاي ولتاژ اتوماتيك شدند. سپس تثبيت كننده ولتاژ مبتني بر سروو آمد كه قادر به تثبيت ولتاژ به طور مداوم و بدون دخالت دستي است. اكنون، تثبيت كننده هاي ولتاژ مبتني بر IC/Micro كنترلر نيز در دسترس هستند كه مي توانند عملكردهاي بيشتري را نيز انجام دهند.
تثبيت كننده هاي ولتاژ را مي توان به طور كلي به سه نوع دسته بندي كرد. آن ها هستند:
تثبيت كننده هاي ولتاژ نوع رله فروش استابلايزر مبتني بر سرووتثبيت كننده هاي ولتاژ ساكن تثبيت كننده هاي ولتاژ نوع رلهدر تثبيت كننده هاي ولتاژ نوع رله، ولتاژ توسط رله هاي سوئيچينگ تنظيم مي شود. رله ها براي اتصال ترانسفورماتور (هاي) ثانويه در پيكربندي هاي مختلف براي دستيابي به عملكرد Buck & Boost استفاده مي شوند.
تثبيت كننده ولتاژ نوع رله چگونه كار مي كند؟نماي داخلي تثبيت كننده ولتاژ نوع رله

شكل بالا نشان مي دهد كه چگونه يك تثبيت كننده ولتاژ نوع رله از داخل به نظر مي رسد.كيان صنعت داراي يك ترانسفورماتور با كوبش، رله و يك برد مدار الكترونيكي است. برد مدار شامل مدار يكسو كننده، تقويت كننده، واحد ميكروكنترلر و ساير اجزاي پشتيباني است.
برد مدار الكترونيكي مقايسه ولتاژ خروجي با منبع ولتاژ مرجع را انجام مي دهد. به محض تشخيص هر گونه افزايش يا كاهش در منبع ورودي فراتر از مقدار مرجع، رله مربوطه را براي اتصال ضربه زدن مورد نياز براي عملكرد Buck/Boost تغيير مي‌دهد.
فروش استابلايزر نوع رله معمولاً نوسانات ورودي 15±% را با دقت خروجي بين ± 5% تا ±10% تثبيت مي كنند.
موارد استفاده/مزاياي تثبيت كننده هاي ولتاژ نوع رلهاين تثبيت كننده بيشتر براي لوازم/تجهيزات كم مصرف در مصارف مسكوني/تجاري/صنعتي استفاده مي شود.
هزينه كمتري دارند.اندازه آنها جمع و جور است.محدوديت هاي تثبيت كننده هاي ولتاژ نوع رلهپاسخ آنها به نوسانات ولتاژ در مقايسه با ساير فروش استابلايزر كمي كند است.دوام كمتري دارندآنها كمتر قابل اعتماد هستندآنها قادر به تحمل نوسانات ولتاژ بالا نيستند زيرا حد تحمل نوسان آنها كمتر است.در حالي كه تثبيت ولتاژ، انتقال مسير منبع تغذيه ممكن است وقفه جزئي در منبع تغذيه ايجاد كند.تثبيت كننده هاي ولتاژ مبتني بر سروودر استابلايزرهاي ولتاژ مبتني بر سروو تنظيم ولتاژ با كمك سروو موتور انجام مي شود. آنها همچنين به عنوان استابلايزر سروو شناخته مي شوند. آنها سيستم هاي حلقه نزديك هستند.

https://kianups.ir/stabilizer/

مراسم چاپ پرچم تشريفات

۱۳ بازديد ۰ نظر

مراسم چاپ پرچم تشريفات در نيويورك، 20 تا 23 سپتامبر 1937 تصويب شد، تشريح شده است. تاريخ. اين قطعنامه به شرح زير است:
 



با توجه به اينكه  چاپ مهام يكي از برنامه‌هاي اصلي The American Legion بوده و خواهد بود. و
با توجه به اينكه، رعايت احترام مناسب براي پرچم كشورمان و آموزش شهروندانمان با رعايت ادب و احترام لازم براي پرداخت پرچم، عنصر اساسي اين برنامه  چاپ مهام است. و
از آنجا كه، شايسته و شايسته است كه پرچم هايي كه براي تزئين قبور در روز يادبود استفاده شده است، پس از انجام چنين خدماتي جمع آوري شده، بازرسي شود، و پرچم هاي فرسوده و غيرقابل استفاده محكوم و به درستي از بين بروند. و
با توجه به اينكه، روش تاييد شده براي چاپ پرچم تشريفات مدت‌هاست كه با سوزاندن آنها از بين مي‌رفتند، اما هيچ آييني براي چنين تخريب يا مراسمي در رابطه با آن توسط لژيون آمريكايي پذيرفته نشده است يا در كتابچه راهنماي رسمي تشريفات آن گنجانده شده است. بنابراين باشد
تصميم گرفته شد، توسط لژيون آمريكايي در كنوانسيون ملي كه در شهر نيويورك، 20 تا 23 سپتامبر 1937 جمع آوري شد، كه آيين ارائه شده در اينجا براي استفاده توسط لژيون آمريكايي پذيرفته شود و اين مراسم رسمي براي چاپ پرچم تشريفات باشد. و به اين ترتيب در كتابچه راهنماي تشريفات، اصلاح شده، لژيون آمريكايي گنجانده شود.
هدف لژيون آمريكايي از برگزاري اين مراسم تشويق احترام مناسب به پرچم ايالات متحده و تدارك دفع پرچم هاي غيرقابل استفاده به شيوه اي آبرومندانه بود. قطعنامه شماره 373 كه توسط كنوانسيون ملي نشست لژيون آمريكايي در شيكاگو، ايلينويز، 18 تا 20 سپتامبر 1944 تصويب شد، مجدداً بر هدف از برگزاري مراسم صحيح كنار گذاشتن پرچم عمومي تأكيد كرد و استفاده بيشتر از اين مراسم توسط لژيون آمريكايي را تشويق كرد. قطعنامه اتخاذ شده به شرح زير است:
از آنجا كه، پرچم ما كه ما آن را دوست داريم و گرامي مي داريم
با توجه به اينكه پرچم ما در خدمتي شايسته از اداي احترام و ياد و عشق، چاپ مهام رنگ باخته و فرسوده مي شود و بايد با افتخار از زندگي بازنشسته شود. و
با توجه به اينكه چنين بازنشستگي چاپ پرچم تشريفات شده اند، ممكن است در ملاء عام با تشريفات محترمانه و محترمانه انجام شود.
تصميم گرفته شد كه لژيون آمريكايي در كنوانسيون تشكيل شده در شيكاگو، ايلينوي، 18 تا 20 سپتامبر 1944، از ستاد ملي درخواست كرد كه از همه ابزارها براي ترويج و ترويج از طريق كانال هاي مناسب استفاده بيشتر از مراسم رسمي لژيون آمريكايي براي دفع استفاده كند. چاپ پرچم تشريفات همانطور كه در دفترچه راهنماي تشريفات ذكر شده است. و بيشتر باشد
RESOLVED، آن روز پرچم، 14 ژوئن، به عنوان مناسب ترين روز براي برگزاري سالانه اين مراسم توصيه مي شود.
مجموعه‌اي از قوانين احترام به پرچم غيرنظامي كه عموماً به عنوان كد پرچم شناخته مي‌شود، براي اولين بار توسط نشست كنفرانس پرچم ملي در واشنگتن، 14 تا 15 ژوئن 1923 تدوين شد. ، دستورات اجرايي و قوانين مربوط به عرف و استفاده ثابت مربوط به پرچم ايالات متحده. در 22 دسامبر 1942، كنگره 77 قانون عمومي 829 را تصويب كرد و اكثر مفاد قانون پرچم را تأييد رسمي كرد. اين قانون عمومي كد پرچم را در عنوان 36، كد ايالات متحده، فصل 10، بخش‌هاي 173-178، از جمله كد پرچم § 176(k) در مورد چاپ پرچم تشريفات، ايجاد كرد.
ما معتقديم كه مراسم لژيون آمريكايي براي چاپ پرچم تشريفات، اداي احترامي باوقار به پرچم ايالات متحده و نماد آن است. چاپ مهام بنابراين نتيجه مي گيريم كه اين مراسم هم قانوني و هم مناسب است و هم ابزاري مؤثر براي ترويج احترام بيشتر به پرچم ايالات متحده است. در ادامه، كل مراسم همانطور كه در «راهنماي تشريفات» آمده است، آمده است. ما شما را تشويق مي كنيم كه از اين مراسم در روز پرچم، 14 ژوئن، به صورت سالانه استفاده كنيد. با انجام اين كار، احترام به پرچم را در جامعه خود افزايش مي دهيد و خدمات بسيار مورد نياز را براي كساني كه پرچم هايي دارند كه بايد بازنشسته شوند ارائه مي دهيد.
مراسم چاپ پرچم تشريفات پست در جلسه، بيرون از خانه، در شب جمع مي‌شود. اعضا در دو رديف موازي به فاصله حدود 20 فوت از هم، رو به روي هم قرار گرفته اند. افسران در ايستگاه هاي خود هستند. آتش كوچكي در مقابل فرمانده و فراتر از رديف اعضا شعله ور است.
گروهبان ارتش: "رفيق فرمانده، ما مي خواهيم تعدادي از چاپ پرچم تشريفات كشورمان را براي بازرسي و دفع ارائه دهيم."
فرمانده: "رفيق گروهبان، با جزئيات پيشروي كنيد و پرچم ها را براي دفع و بازرسي ارائه دهيد."
(گروهبان در اسلحه جزئيات خود را مورد توجه قرار مي دهد. چاپ مهام آنها در پست گروهبان در اسلحه تشكيل مي شوند، پرچم هايي را كه بايد بازرسي شوند به سمت پايين حركت مي كنند تا روبروي معاون دوم فرمانده، به راست بپيچيد و دو قدم توقف كنيد. در مقابل معاون دوم فرمانده گروهبان يك قدم جلوتر مي رود و سلام مي كند.)

 

گروهبان ارتش: "رفيق معاون فرمانده، ما اين پرچم هاي غيرقابل استفاده را براي بازرسي شما ارائه مي دهيم."
معاون دوم فرمانده: «آيا وضعيت كنوني اين پرچم‌ها نتيجه خدمات هميشگي آن‌ها به عنوان نشان كشورمان است؟»
گروهبان ارتش: «اين پرچم ها رنگ باخته و بر سر قبر همرزمان از دست رفته ما و سربازان، تفنگداران دريايي، ملوانان و هواپيماهاي كشته شده در تمام جنگ هاي ملت ما پوشيده شده است.»
معاون دوم فرمانده: "اين پرچم ها را براي بازرسي به معاون اول فرمانده ارائه دهيد." (گروهبان در مورد چهره ها سلام مي دهد، به جزئيات دستور مي دهد)، "درباره صورت"، (از پشت جزئيات عبور مي كند و پست خود را در سمت چپ آن مي گيرد، دستور مي دهد) "مارش به جلو." (جزئيات تا دو قدمي معاون اول فرمانده حركت مي كند، متوقف مي شود و مانند قبل ادامه مي يابد.)
گروهبان ارتش: "رفيق معاون فرمانده، ما اين پرچم ها را كه توسط معاون دوم فرماندهي بازرسي شده است، براي بازرسي بيشتر شما ارائه مي دهيم."
معاون اول فرمانده: "آيا هيچ يك از اين پرچم ها هدف ديگري را دنبال كرده است؟"
گروهبان در اسلحه: "برخي از اين پرچم ها در مكان هاي عمومي مختلف به نمايش گذاشته شده است." معاون اول فرمانده: «آنها را براي بازرسي نهايي و تجهيز به فرمانده ارائه كنيد».
(گروهبان در مورد چهره ها سلام مي دهد، جزئيات را دستور مي دهد)، "درباره چهره"، (از پشت جزئيات عبور مي كند و روي دستورات سمت چپ آن قرار مي گيرد)، "مارش به جلو". (جزئيات به سمت مركز حركت مي‌كند، به چپ مي‌پيچد، چاپ مهام در دو قدمي فرمانده متوقف مي‌شود، گروهبان يك قدم جلو مي‌رود و سلام مي‌دهد.)
گروهبان ارتش: "رفيق فرمانده، ما اين افتخار را داريم كه اين پرچم هاي كشورمان را براي بازرسي نهايي و دفع مناسب ارائه كنيم."
فرمانده: آيا اين پرچم ها توسط معاون اول و دوم بازرسي شده است؟
گروهبان در اسلحه: "آنها دارند."
فرمانده: "رفيق معاون دوم، بازرسي شما چه چيزي را نشان مي دهد و چه چيزي را توصيه مي كنيد؟"
معاون دوم فرمانده: «رفيق فرمانده، چون اين پرچم‌ها به‌خاطر شايسته‌اي غيرقابل خدمت شده‌اند، توصيه مي‌كنم با افتخار از خدمت بازنشسته شوند».
فرمانده: "رفيق معاون اول فرمانده، بازرسي شما چه چيزي را نشان مي دهد و چه چيزي را توصيه مي كنيد؟"
معاون اول فرمانده: «رفيق فرمانده، چون اين پرچم‌ها در مراسم اداي احترام و محبت محو و پوشيده شده‌اند، من هم توصيه مي‌كنم كه به درستي نابود شوند.»
فرمانده: «رفقا، ما اين پرچم هاي كشورمان را كه بازرسي شده و غيرقابل استفاده بودن محكوم شده اند، در اينجا ارائه كرده ايم. آنها در خدمت شايسته از اداي احترام، ياد و عشق به وضعيت كنوني خود رسيده اند.
«پرچم ممكن است يك قطعه گاز نازك چاپ شده يا يك پرچم زيبا از بهترين ابريشم باشد. ارزش ذاتي آن ممكن است ناچيز يا عالي باشد. اما ارزش واقعي آن فراتر از قيمت است، زيرا نمادي گرانبها از همه چيزهايي است كه ما و رفقايمان براي آن تلاش كرده‌ايم و براي آن زندگي كرده‌ايم، و براي ملتي آزاده از انسان‌هاي آزاد مرده‌ايم، وفادار به ايمان گذشته، و فداكار آرمان‌ها. و عمل به عدالت، آزادي و دموكراسي.
اين پرچم هاي رنگ و رو رفته كشورمان با تشريفات محترمانه و شرافتمندانه بازنشسته و ويران شوند و جايشان را پرچم هاي نوراني جديد به همان اندازه و جنس اشغال كنند و هيچ قبر سرباز و ملوان مرده ما بي احترام و بي نشان نباشد. گروهبان در اسلحه، گارد رنگي را جمع آوري كنيد، جزئيات حامل پرچم ها را اسكورت كنيد و اين پرچم ها را با سوزاندن نابود كنيد. اعضا بايد مورد توجه قرار گيرند.»
(نگهبان رنگ شكل مي گيرد. جزئيات مربوط به چهره ها. قبل از گارد رنگي، جزئيات به سمت پايين به سمت آتش حركت مي كند. رنگ هاي ملي از روي آن عبور مي كنند و در سمت راست آتش، رو به فرمانده قرار مي گيرند. پست استاندارد در سمت چپ آتش قرار مي گيرد. چاپ مهام جزئيات در پشت آتشي كه در حال سوختن كم است، رديف مي شود.)
فرمانده: روحاني نماز مي خواند.
روحاني: «خداي متعال، كاپيتان همه لشكرها و فرمانده بر همه، اين ساعت كنوني را بركت و تقديس بفرما.
ما از تو به خاطر كشورمان و پرچم آن و آزادي اي كه براي آن ايستاده است سپاسگزاريم. «براي پاكسازي و پاكسازي شعله، ما اين پرچم‌ها را كه در خدمتي شايسته فرسوده شده‌اند، تقديم مي‌كنيم. همانطور كه آنها مواد خود را به آتش مي سپارند، باشد كه نور مقدس تو بر ما بگسترد و ارادت مجدد به خدا و كشور را در قلب هاي ما بياورد. آمين.»
فرمانده: «سلام دستي».
(نگهبانان رنگي اسلحه‌هاي خود را ارائه مي‌كنند. پست استاندارد غوطه‌ور است. همه افسران و اعضا به جز آن‌هايي كه روي جزئيات پرچم سلام مي‌كنند. اعضاي جزئيات پرچم پرچم‌هاي محكوم را در نفت سفيد فرو مي‌كنند و روي قفسه‌اي روي آتش قرار مي‌دهند).
(باگلر "به رنگ ها" را صدا مي كند.)
فرمانده: (در پايان «به رنگ ها») «دو».
(گارد رنگ بايد ايستگاه خود را از سر بگيرد و جزئيات ناديده گرفته مي شود.)
(Color Guard به سمت پايين پيش مي رود و رنگ ها را قرار مي دهد. اعضاي جزئيات جاي خود را در بين اعضا از سر مي گيرند.)

 

https://chapmaham.ir/%da%86%d8%a7%d9%be-%d9%be%d8%b1%da%86%d9%85-%d8%aa%d8%b4%d8%b1%db%8c%d9%81%d8%a7%d8%aa%db%8c/

ضدعفوني رستوران ها، كافه ها، كترينگ ها

۱۲ بازديد ۱ نظر

مكان هاي پذيرايي عمومي نياز به نگرش نسبتاً سختگيرانه اي نسبت به بهداشت دارند. استانداردهاي بهداشتي در اينجا بالا است و وجود حشرات و فقط خاك، جايي كه ميكروارگانيسم هاي بيماري زا مي توانند تكثير شوند، غيرقابل قبول است. براي جلوگيري از ظهور حشرات در يك رستوران يا كافه، توصيه مي شود با سرويس سمپاشي رستوران يكاترينبورگ كه خدمات سمپاشي رستوران را به سمپاشي پگاه ارائه مي دهد، تماس بگيريد. نيروهاي اين سرويس تمامي اقدامات لازم را كه منجر به نابودي تمامي حشرات مي شود، انجام خواهند داد.


ضدعفوني كردن رستوران
ضدعفوني پذيراييضدعفوني حرفه اي در پذيرايي عمومي مشخصات اصلي شركت ما است. به هر حال، رعايت كامل استانداردهاي بهداشتي تعيين شده توسط قانون، عاملي كليدي در عملكرد روان مؤسسه است. واضح است كه سوسك در رستوران يا سوسك در كافه مزخرف است. اين به طور مطلق نبايد مجاز باشد، با اين حال، اين حشرات سرسخت مي توانند از هر جايي شروع كنند و زنده ماندن از فضاي آشپزخانه براي آنها آسان نخواهد بود. اگر سوسك در اتاق غذاخوري وجود دارد، لطفا با ما تماس بگيريد. ما به سرعت و كارآمد مشكل را حل خواهيم كرد و شما را از نگراني خلاص خواهيم كرد.
چرا اينقدر مهم است؟خدمات بهداشتي تقاضاي زيادي براي رستوران ها و كافه ها دارد. اين در درجه اول به اين دليل است كه بيماري هاي عفوني به سرعت در موسسات از اين نوع گسترش مي يابند و تهديدي براي سلامت و حتي زندگي مهمانان به شمار مي روند و البته بر تصوير مؤسسه تأثير منفي مي گذارند.سمپاشي پگاه قوانين قانوني بهداشتي مصوب در كشور ما هنجارها و قوانيني را تعيين مي كند كه بايد در موسسات پذيرايي عمومي رعايت شود. انطباق با اين استانداردها توسط سازمان هايي مانند ايستگاه بهداشتي و اپيدميولوژيك و Rospotrebnadzor نظارت مي شود. و حتي يك تخلف كوچك از استانداردهاي تعيين شده توسط قانون مي تواند منجر به تعليق فعاليت ها شود. به منظور ضدعفوني كافه و خلاصي از وجود ميكروارگانيسم ها و حشرات بيماري زا، غذاي عمومي ضدعفوني مي شود.
هزينه سمپاشي رستوران:سمپاشي رستوران، سفره خانهضدعفوني صحيح اتاق غذاخوري به معناي تميز كردن روزانه كف، سطوح و آشپزخانه رستوران با استفاده از محلول ضدعفوني كننده است. رستوران ها مكان مناسبي براي سوسك ها هستند. شركت ما انواع كارهاي سمپاشي رستوران را انجام مي دهد كه رستوران را به مكاني دلپذير تبديل مي كند كه مي توانيد با خيال راحت زمان خود را در آن سپري كنيد. شما از ظاهر سوسك ها در پذيرايي عمومي جلوگيري خواهيد كرد، سرويس بهداشتي در يك رستوران يا كافه بايد بدون استثنا در همه اتاق ها انجام شود. علاوه بر اين، واحدهاي تبريد مورد استفاده براي نگهداري محصولات بايد پردازش شوند. اين كار لازم است تا كپك در آنها رشد نكند، مانند فروشگاه هاي مواد غذايي.

 

ضدعفوني كافه، سفره خانهبراي كنترل آفات يك سفره خانه يا كنترل آفات يك كافه، ارزش دارد از موادي با طيف وسيعي از عمل روي حشرات استفاده شود كه بايد حل شوند و هواي خوبي داشته باشند. ما از مواد بسيار مؤثر استفاده مي كنيم كه با اين وجود براي سلامتي افراد و حيوانات بي خطر هستند و نمي دانند چگونه رنگ و بو كنند. براي انجام سمپاشي رستوران از مواد كم خطر كلاس 4 استفاده مي كنيم.
وجود حشرات در كافه ها مي تواند آسيب جدي و جبران ناپذيري براي مشاغل وارد كند. بنابراين به محض تشخيص وجود سوسك و ساير حشرات بايد سريعاً با پرورش آنها برخورد كرد.سمپاشي پگاه با حذف حشرات از يك رستوران خودتان، مقاومت در برابر حشرات را افزايش مي دهيد. مبارزه با آفات در پذيرايي عمومي به صورت كاملاً محرمانه انجام مي شود تا هيچ يك از بازديدكنندگان از ورود ما مطلع نشوند. يك سرويس بهداشتي باكيفيت اين را نيز به شما ارائه مي دهد. يك شاخص سمپاشي رستوران خوب در يك رستوران ناپديد شدن كامل حشرات در محل است. در صورت عدم وجود چنين مواردي، به راحتي مي توانيد كيفيت كار ما را مشاهده كنيد.

 

اقدامات سمپاشي رستوران و حفاظتي در موسسات پذيرايي عمومي، رعايت هنجارها و قوانين بهداشتي و بهداشتي براي عملكرد كارآمد و بدون وقفه، افزايش سودآوري و محبوبيت موسسه نزد مشتريان ضروري است.

موسسات صنعت رستوران داري كه شامل رستوران ها، بارها، كافه ها، كافه ترياها، اسنك بارها، سفره خانه ها، بوفه ها و ساير موسسات مي باشد، به توليد و تهيه، فروش و سازماندهي مصرف محصولات غذايي كالاهاي توليدي و تهيه خود مي پردازند.
✅ محصولات غذايي محل مناسبي براي رشد بسياري از ساپروفيت ها (مي تواند منجر به فساد غذا شود) و همچنين ميكروارگانيسم هاي فرصت طلب و بيماري زا است كه مي توانند باعث مسموميت غذايي يا حتي بيماري هاي عفوني شوند. بنابراين، ايمني مواد غذايي، از جمله، با معيارهاي ايمني ميكروبيولوژيكي مشخص مي شود.
✅ يكي از مهم ترين شرايط براي عملكرد خوب در توليد مواد غذايي باكيفيت و ايمن، رعايت ضوابط بهداشتي و بهداشتي است كه هم در مورد پرسنل و هم براي تاسيسات توليدي، ظروف، تجهيزات، تجهيزات تكنولوژيكي و تبريد، شرايط فرآوري، نگهداري اعمال مي شود. و حمل و نقل محصولات رعايت نكردن ضوابط و ضوابط نظافت، بهداشتي و بهداشتي در يك مؤسسه مي‌تواند باعث آلودگي ميكروارگانيسمي مواد اوليه غذايي و محصولات نهايي، تأثير منفي بر كيفيت غذا و در نهايت محبوبيت مؤسسه نزد بازديدكنندگان و سودآوري آن شود.
✅ در رستوران ها موارد زير ضدعفوني مي شوند: دست هاي كاركنان؛ آشپزخانه، ظروف و كارد و چنگال، موجودي صنعتي; سطوح ميز، تاسيسات توليد و ذخيره سازي، اتاق هاي غذاخوري؛ تجهيزات بهداشتي؛ سطل زباله؛ تجهيزات نظافت و مانند آن.
ضدعفوني بهداشتي دست كاركنان رستوران انجام مي شود:قبل از شروع كاردر صورت لزوم، در صورت آلودگي دست، و همچنين پس از انجام عمليات تكنولوژيكي با مواد خام غذايي با منشاء حيواني (گوشت، مرغ، ماهي)، پوست كندن سبزيجات آسياب شده و غيره.پس از هر خروج از منطقه توليد و پس از بازگشت به آنهنگام تغيير عمليات فناوري (به عنوان مثال، هنگام تغيير از محصولات خام و محصولات نيمه تمام به آماده)پس از بازديد از حمامبعد از عطسه، سرفه، پاك كردن بيني يا چشم ها، خاراندندر صورت تماس با اشيايي كه مي توانند دست ها را به ميكروارگانيسم ها آلوده كنند.✅ براي ضدعفوني بهداشتي دست كارگران، مواد سريع الاثر بر پايه الكل هاي "نئوپريم"، "نئوستريل" (آبي يا بي رنگ) توصيه مي شود - زمان درمان دست 30 ثانيه و همچنين وسيله اي براي شستشو (از بين بردن كثيفي ها) مي باشد. ) و سمپاشي رستوران دست بهداشتي همزمان  - زمان پردازش نيز 30 ثانيه است.

 

ضدعفوني پوسته تخم مرغ✅ بايد به ضدعفوني پوسته تخم مرغ هاي خوراكي كه براي پخت و پز استفاده مي شود توجه ويژه اي شود، زيرا در صورت عدم ضدعفوني موثر مي توانند عاملي در انتقال عوامل بيماري زا سالمونلوز باشند. شستشو و ضد عفوني پوسته تخم مرغ هاي خوراكي در محل مشخص شده و در ظروف داراي برچسب مخصوص انجام مي شود.
✅ ضدعفوني كننده هاي Sanifect، Sanimax، Dezekon OM، Novochlor-extra، Soliklor (گرانول يا قرص) براي ضدعفوني پوسته تخم مرغ خوراكي توصيه مي شود. لازم به تأكيد است كه هنگام استفاده از اين عوامل، فرآيندهاي شستشو و ضد عفوني تخم مرغ در يك محلول با نوردهي 10-15 دقيقه تركيب مي شود.

 

نظافت و ضدعفوني اماكن پذيرايي عمومي✅تمامي اماكن شركت ها بايد تميز نگه داشته شوند، همه روزه به طور كامل تميز شوند: جارو كردن با روش مرطوب، شستشوي كف، حذف گرد و غبار، پاك كردن مبلمان، رادياتور، طاقچه، شستشو و ضدعفوني سينك و توالت.
✅ در مغازه هاي گوشت و ماهي، كف بايد حداقل 2 بار در هر شيفت با آب گرم با افزودن مواد شوينده قليايي و در پايان شيفت با مواد ضدعفوني كننده شسته شود. ديوارها روزانه با پارچه اي با افزودن مواد شوينده قليايي پاك مي شوند.
معيارهاي انتخاب مواد ضدعفوني كننده:طيف گسترده اي از اثر ضد ميكروبي با قرار گرفتن در معرض ضد عفوني كوتاه (5-15 دقيقه)تركيبي از عمل ضد عفوني كننده، شستشو و بو زداييعدم وجود خورنده و ساير اثرات مخرب بر روي مواد اشياء فرآوريايمني براي كاربران و ديگران، عدم وجود اجزاي سمي فرار با بوي نامطبوع مداوم در تركيب محصولقابليت ساخت و سهولت استفاده، حلاليت سريع و كامل در آبپايداري محصول و راه حل هاي كاري آن در طول ذخيره سازي.

 

مكان هاي پذيرايي عمومي نياز به نگرش نسبتاً سختگيرانه اي نسبت به بهداشت دارند. استانداردهاي بهداشتي در اينجا بالا است و وجود حشرات و فقط خاك، جايي كه ميكروارگانيسم هاي بيماري زا مي توانند تكثير شوند، غيرقابل قبول است.براي جلوگيري از ظهور حشرات در يك رستوران يا كافه، توصيه مي شود با سرويس سمپاشي رستوران كه خدمات ضد عفوني را به شركت ها ارائه مي دهد، تماس بگيريد. نيروهاي اين سرويس تمامي اقدامات لازم را كه منجر به نابودي تمامي حشرات مي شود، انجام خواهند داد.
ضدعفوني كردن رستورانضدعفوني پذيراييضدعفوني حرفه اي در پذيرايي عمومي مشخصات اصلي شركت ما است. به هر حال، رعايت كامل استانداردهاي بهداشتي تعيين شده توسط قانون، عاملي كليدي در عملكرد روان مؤسسه است. واضح است كه سوسك در رستوران يا سوسك در كافه مزخرف است. اين به طور مطلق نبايد مجاز باشد، با اين حال، اين حشرات سرسخت مي توانند از هر جايي شروع كنند و زنده ماندن از فضاي آشپزخانه براي آنها آسان نخواهد بود. اگر سوسك در اتاق غذاخوري وجود دارد، لطفا با ما تماس بگيريد. ما به سرعت و كارآمد مشكل را حل خواهيم كرد و شما را از نگراني خلاص خواهيم كرد.
چرا اينقدر مهم است؟خدمات بهداشتي تقاضاي زيادي براي رستوران ها و كافه ها دارد. اين در درجه اول به اين دليل است كه بيماري هاي عفوني به سرعت در موسسات از اين نوع گسترش مي يابند و تهديدي براي سلامت و حتي زندگي مهمانان به شمار مي روند و البته بر تصوير مؤسسه تأثير منفي مي گذارند.قوانين قانوني بهداشتي مصوب در كشور ما هنجارها و قوانيني را تعيين مي كند كه بايد در موسسات پذيرايي عمومي رعايت شود. انطباق با اين استانداردها توسط سازمان هايي مانند ايستگاه بهداشتي و اپيدميولوژيك و Rospotrebnadzor نظارت مي شود. و حتي يك تخلف كوچك از استانداردهاي تعيين شده توسط قانون مي تواند منجر به تعليق فعاليت ها شود. به منظور ضدعفوني كافه و خلاصي از وجود ميكروارگانيسم ها و حشرات بيماري زا، غذاي عمومي ضدعفوني مي شود.

 

سمپاشي رستوران، سفره خانه ضدعفوني صحيح اتاق غذاخوري به معناي تميز كردن روزانه كف، سطوح و آشپزخانه رستوران با استفاده از محلول ضدعفوني كننده است.سمپاشي پگاه رستوران ها مكان مناسبي براي سوسك ها هستند. شركت ما انواع كارهاي سمپاشي رستوران را انجام مي دهد كه رستوران را به مكاني دلپذير تبديل مي كند كه مي توانيد با خيال راحت زمان خود را در آن سپري كنيد. شما از ظاهر سوسك ها در پذيرايي عمومي جلوگيري خواهيد كرد، سرويس بهداشتي در يك رستوران يا كافه بايد بدون استثنا در همه اتاق ها انجام شود. علاوه بر اين، واحدهاي تبريد مورد استفاده براي نگهداري محصولات بايد پردازش شوند. اين كار لازم است تا كپك در آنها رشد نكند، مانند فروشگاه هاي مواد غذايي.
سمپاشي رستوران ضدعفوني كافه، سفره خانهبراي كنترل آفات يك سفره خانه يا كنترل آفات يك كافه، ارزش دارد از موادي با طيف وسيعي از عمل روي حشرات استفاده شود كه بايد حل شوند و هواي خوبي داشته باشند. ما از مواد بسيار مؤثر استفاده مي كنيم كه با اين وجود براي سلامتي افراد و حيوانات بي خطر هستند و نمي دانند چگونه رنگ و بو كنند. براي انجام سمپاشي رستوران از مواد كم خطر كلاس 4 استفاده مي كنيم.
وجود حشرات در كافه ها مي تواند آسيب جدي و جبران ناپذيري براي مشاغل وارد كند. بنابراين به محض تشخيص وجود سوسك و ساير حشرات بايد سريعاً با پرورش آنها برخورد كرد. با حذف حشرات از يك رستوران خودتان، مقاومت در برابر حشرات را افزايش مي دهيد. مبارزه با آفات در پذيرايي عمومي به صورت كاملاً محرمانه انجام مي شود تا هيچ يك از بازديدكنندگان از ورود ما مطلع نشوند. يك سرويس بهداشتي باكيفيت اين را نيز به شما ارائه مي دهد. يك شاخص سمپاشي رستوران خوب در يك رستوران ناپديد شدن كامل حشرات در محل است. در صورت عدم وجود چنين مواردي، به راحتي مي توانيد كيفيت كار ما را مشاهده كنيد.
تخريب رستوران، غذاخوري، كافهجوندگان يك مشكل نسبتاً فوري براي بسياري از موسسات پذيرايي هستند: رستوران ها، كافه ها، كافه ها، اسنك بارها، پيتزا فروشي ها. اغلب، وجود جوندگان است كه دليل اصلي محدوديت موقت يا دائمي فعاليت هاي سازمان مي شود. آنها همچنين مي توانند صدمات جبران ناپذيري به رستوران يا كافه وارد كنند - جوندگان از طريق ارتباطات مهندسي، به عنوان مثال، تهويه، وارد محل مي شوند. موش ها و موش ها غذاي خود را در خواربار فروشي پيدا مي كنند. و پس از تهاجم آنها، محصولات زيادي به محل دفن زباله ارسال مي شود. علاوه بر اين كه وجود انگل ها به خودي خود يك واقعيت ناخوشايند است، آفات كوچك ناقل بسياري از بيماري هاي خطرناك براي سلامتي انسان هستند.